Sækkestol til hund

Sækkestol til hund

Din hund vil blive glad for en sækkestol!

Køb sækkestol til hund – Klik her

Sækkestolen har de sidste par år fået et markant tilbagetog på det danske marked, og de er lige nu mere populære end nogensinde før. De er faktisk så populære, at de nu fås i en udgave, specieldesignet til hunde – det er nemlig ikke kun mennesker, der nyder at ligge godt.

Stækere materialer

Sækkestole til hunde

Hunde sækkestol

Synes man, at hunden har gjort sig fortjent til en sækkestol, så skal man være opmærksom på, at en hund behandler sin sækkestol mere brutalt, end et menneske ville gøre, så det anbefales derfor at investere i en sækkestol, der er bygget af et stærkt materiale, der er modstandsdygtigt overfor hundens tænder og kløer. Det kan derfor godt betale sig at betale lidt ekstra for en, der er mere holdbar, da den sandsynligt ellers vil gå i stykker efter kort tid.

Når det er sagt, så er en sækkestol til hunden langt mere komfortabel end en hundekurv, og det vil tydeligt kunne mærkes på din hund, at den elsker at ligge der.

Du kan finde et stort udvalg af sækkestole til hunde på SACKit’s webshop.

Slip for hundehår med en robotstøvsuger

Bøvler du også med katte- og hundehår? De fleste kæledyrsejere kender dette problem. Du kan komme problemet til livs meget nemt med en robotstøvsuger til hundehår. Det er vigtigt at kigge efter en støvsuger, som har en god sugeevne, når det er til dyrehår. Derudover er det også en god idé at kigge efter støvsugere med HEPA filter. Det er specielt vigtigt med HEPA filter, hvis nogen i huset døjer med allergi.

Med en robotstøvsuger til hundehår, kommer du aldrig mere hjem til hus med beskidte gulve. Alle nyere robotter kan kontrolleres via en smartphone. Her kan du starte rengøringen uden at være hjemme, og så er gulvet rent når du kommer hjem.

Når du vælger robot er det også vigtigt at kigge på støjniveau, specielt nu når den ofte skal køre når du ikke er hjemme, men kæledyret er. Nogen robotstøvsugere kan være lige så larmende som en normal støvsuger. Andre robotstøvsugere støjer langt mindre.

Der er endnu en ting, som man bør overveje, når det kommer til robotstøvsuger og kæledyr. Overvej at få en robotstøvsuger, som har mulighed for at opsætte en virtuel væg. Det er især smart at kunne opsætte, så robotten ikke kommer til at køre ind i vand- og madskåle.

To størrelser og mange farver

Sækkestolen “Dog dreamer” fra SACKit findes i to forskellige størrelser:
Large – som har en udsalgspris på 999,- kr.
Small – som har en udsalgspris på 699,- kr.
Hvilket vil sige at der både er til de små og store hunde og husk at den både kan bruges til indendørs- og udendørs brug.
Den føres i følgende farver (i begge størrelser):

  • Dog dreamer Black
  • Dog dreamer Brown
  • Dog dreamer Grey
  • Dog dreamer Purple
  • Dog dreamer Lime
  • Dog dreamer Petrol
  • Dog dreamer Red
  • Dog dreamer Turquois

Se meget mere på SACK it´s webshop her