Sækkestol til baby

En sækkestol til babyer passer på ryggen og er komfortabel på samme tid

En sækkestol til babyer sikrer barnet den bedste komfort, og sørger for at det ligger sikkert og roligt. Måden hvorpå en sækkestol tilpasser sig kroppen, sikrer ligeledes at barnet ikke ruller ned fra stolen.
Der findes mange forskellige varianter, og det er muligt at få dem i mange forskellige prislejer.
På webshoppen MinEgenVerden.dk er det muligt at bestille en babysækkestol med barnets navn broderet på. Den koster 649,00,- DKK, og kan bestilles på dette link.

Baby sækkestolen er ikke farlig – men vær opmærksom

Spørgsmål, omkring hvorvidt et spædbarn har godt af at ligge i en sækkestol, opstår tit i kølvandet på et køb. Her er der nogle ting, du skal være opmærksom på.
Som udgangspunkt er sækkestolen ikke skadelig for barnet, så længe det er under konstant opsyn – men det bør et spædbarn være altid, så derfor er der intet at frygte. Det farlige kan være, hvis barnet får vent sig på en måde, så det får vejrtrækningsproblemer. Men så længe, du holder et vågent øje med dit barn, er der ingen fare. Tværtimod kan det være meget gavnligt for barnets ryg, idet den sækken tager form efter barnet krop.
Sækkestolen kan ligeledes bruges til ammepude, eller til træning af diverse – mange spædbørn kan eksempelvis ikke lide at ligge på maven – hér er sækkepuden til babyer en god træningsgenstand.

Butiknavn Alder Billede Popularitet Pris Gå til butik >>
Butiknavn Alder Billede Popularitet Pris Gå til butik >>
Min Egen Verden
Fra 2 til 15 år fra 649,-
SACK it
fra 2 til 15 år 1.099,-
EuroToys
Fra 2 til 15 år Fra 779,-
Filabel.dk
Fra 2 til 15 år Fra 795,-
LirumLarumLeg
Fra 2 til 15 år Fra 1.269,95,-