Pris

Man taler tit om, at pris og kvalitet hænger sammen – og lige i dette tilfælde er det altså også sandt, selvom man kan finde nogle okay sækkestole til billige penge. Men vil man have en sækkestol, der er slidsikker, komfortabel og samtidig ser godt ud, skal man som hovedregl op på over 1000 kroner, med mindre man støder ind i et godt tilbud.
At er dog relativt, og det kan som sagt, også lade sig gøre at finde nogle okay sækkestole, der ikke koster en bondegård. Noget andet der også spiller en rolle på prisen, er størrelsen samt betrækket. Et betræk i ægte læder er selvsagt dyrere end et af nylon, selvom det ikke nødvendigvist er bedre eller mere kraftigt.

Mellem 0 – 500 kr.
Det er primært små sækkestole, der ligger i denne kategori. Alt afhængig af målgruppen, er det muligt at finde nogle gode produkter. En babysækkestol behøver ikke at være så dyr, før den kan gøre et barn glad. Desuden er de væsentligt mindre og skal ikke være så slidstærke, da de ikke bliver flyttet så meget rundt på.
Forskellige butikker og supermarkeder har nogle gange sækkestole i deres sortiment, men disse bør man helst undgå, hvis prislejet ligger under 500 kr. De fungerer måske i et par måneder, men de taber hurtigt form og tilpasser sig ikke efter kroppen. Man kommer hurtigt til at ærgre sig over, at man ikke brugte lidt flere penge på en dyrere model, som både holder længere og er af bedre kvalitet.

Mellem 500 – 1000 kr.
I dette prisleje er det muligt at finde en nogenlunde sækkestol, hvis man leder godt efter. Det er dog svært at finde noget, der holder i længden. Man kan være heldig at falde over en i et okay materiale til billige penge, eller at finde en på tilbud – men det er stadig ikke i denne prisklasse, at du finder de helt gode sækkestole til fuldvoksne personer.
I dette prisleje er der dog god mulighed for at finde en god sækkestol til børn og babyer, som holder i kvalitet og komfort.

Mellem 1000 – 1500 kr.
Her er der mulighed for at finde nogle gode sækkestole, som både vinder på komfort, holdbarhed og udseende. Det er endda muligt at finde nogle rigtig gode sækkestole, fra nogle af de helt store mærker herhjemme som FatBoy og SACKit, i dette prisleje, hvis de er på tilbud – det handler bare om at lede lidt.
Hvis man er ligeglad med mærket, så kan man sagtens finde en fornuftig sækkepude til denne pris.

Mere end 1500 kr.
Er man villig til at smide over 1500 kr. For en sækkestol, så er det muligt at finde en der er næsten lige så holdbar som dine andre møbler. En dyr sækkestol er lig med god kvalitet, og det er altså her du får mest for pengene, selvom de er dyrere end de andre.
Sækkestole i dette prisleje er som regel overfladebehandlede, hvilket gør dem væske- og skidtafvisende, hvilket er en utroligt god egenskab, da de hurtigt bliver snavsede af at stå på gulvet.

Pris og kvalitet hænger (typisk) sammen
Desto bedre kvalitet du vil have, desto flere penge skal du af med. Der findes dog ingen regel uden undtagelser, og man kan finde nogle være heldig at finde en god stol på tilbud – eller nogle modeller, der simpelthen ikke koster det helt store. Men pris og kvalitet hænger unægteligt sammen, og de rigtig gode sækkestole koster altså typisk over 1500 kr. – til gengæld får man, hvad man betaler for.